23.11.19
אז-זית סביליה

הסיפור על המסעדה שבה צולמה התמונה: באנו למסעדה שנראית כאילו היא נרדמה בשנות ה-50 במקרה הטוב. כמעט רציתי לברוח משם בשניה שהגענו. נכנסנו לרצפת שיש אפורה ומיושנת, כסאות מלפני 200 שנה, טפטים על הקירות, עגלות לחם וגבינות מעץ כבד ומיושן, מלצרים קשישים בני 200. בקיצור ציפינו לקבל אוכל בסגנון מסעדת קיטון (קיטון זו מסעדת אוכל יהודי פולני בדיזינגוף מפני 100 שנה). אבל האוכל לא הפסיק להפתיע!! כל מנה שהגיעה לשולחן אני לא הצלחתי לעצור את התלהבותי. כל מנה יותר יפה מהשניה!! ומקוריות שאין דברים כאלה!! מרק ביצים עם פולפו בתוך ביצה ענקית, זנב שור בתוך טוסטונים עם שפופרת מיונז וחרדל מוגש על אבן, כבד אווז מצופה נחושת, סטייק חזיר מוגש על פירורי לחם. ועוד ועוד... באמת שבחיים לא הופתעתי כל כך ממסעדה ובדרך כלל אני לא נוטה להתלהב ממסעדות.... ההבדל בין המסעדה שנראית כל כך מיושנת לבין האוכל הבאמת הכי חדשני ויפהפה הלהיב אותנו לכל אורך הארוחה. יצאנו שמחים ומרוצים
עדי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה